Wooninspiratie | De Woonbeurs 2017

Door Casamore

Geplaatst in | Tags : , , , , , , , , , , , , , , , ,

Oktober is bestempeld als dé woonmaand. Deze werd afgetrapt met de Woonbeurs; de VT Wonen en Design beurs. Een goede start van de woonmaand, waar vele leveranciers en bedrijven hun producten en diensten aan de bezoeker tonen. Een evenement waar je heel veel wooninspiratie kunt opdoen en na een bezoek dan ook weer voldoende ideeën voor je eigen huis meeneemt!

Voor degenen die hier zijn geweest, zetten we graag nog even een aantal inspiratiebronnen op een rij om zo lekker na te genieten. Voor degenen die dit jaar geen bezoek hebben gebracht; laat je hier inspireren door de hoogtepunten van de beurs! In deze blog laten we je graag een aantal gave inspirerende beelden en woontrends zien.

Op de Woonbeurs zijn weer genoeg woontrends voorbij gekomen, waardoor we ons het komende seizoen kunnen laten inspireren.
Een van deze trends is groen in huis. Dit was ook duidelijk terug te zien op de beurs. De natuur naar binnen halen en zo een frisse uitstraling creëren. Op de foto’s in deze blog zijn verschillende voorbeelden ter inspiratie te zien, je kunt met deze trend vele kanten op en helemaal je eigen stijl creëren.
Ook in tafelstyling zien we dit terug. Aankleding met natuurlijke tinten; de mooiste bloemen en planten krijgen een prominente plek. Ook natuurlijke materialen als linnen en hout worden veel gebruikt.

Kleuren krijgen ook de aandacht. Onder andere groen, blauw en oud roze worden regelmatig gebruikt. Mooie najaarskleuren, pastels en velvet worden met elkaar gecombineerd. Wees niet bang verschillende kleuren naast elkaar te gebruiken; hiermee creëer je juist een speels en warm effect!
Het gebruik van prints. Met een print maak je je interieur speels en zorg je voor een eyecatcher. Dit kan op veel verschillende manieren; bijvoorbeeld op wand- of vloertegels, behang of op een Ixxi. Hier hebben we ook al wat van laten zien in onze blog bij Ilse thuis, waarbij ze een eigen foto heeft laten afdrukken op een Ixxi. Een gave manier om je interieur een persoonlijke touch te geven!

Veel succes met je eigen interieur! We hopen dat je voldoende inspiratie hebt opgedaan. Bij vragen of als je er zelf niet uitkomt helpen we je graag verder!

Via deze link is de aftermovie van de Woonbeurs te zien. En natuurlijk is er volgend jaar weer een nieuwe kans de beurs te bezoeken! xx

Deel dit bericht