Wie wij zijn

Welkom bij Casamore

Onze passie

Liefde voor wonen

Wij zijn Casamore, een interieuradvies en styling bedrijf met een grote passie voor wonen, interieur en styling. Ons hart ligt bij het creëren van je eigen thuis. Iedereen heeft een plek nodig waar je thuis kunt komen en waar je je op je gemak voelt. Onze passie is om jou hierbij te helpen!

Wil je graag kennismaken? Bekijk hiernaast onze video.

Over Casamore

Wat wij doen

Vanuit onze ervaring en opleiding op het gebied van interieuradvies, adviseren we je graag over hoe je je huis persoonlijk kunt maken. Het interieuradvies kan uit verschillende onderdelen bestaan, je kunt hierbij denken aan kleur-, licht- en materiaaladvies. Wil je het allemaal rustig even doorlezen? Je kunt er hier uitgebreid meer over lezen. Daarnaast helpt Casamore je graag bij de styling van je huis, feest of evenement. Juist die finishing touch is heel belangrijk om het ook echt joúw feest te laten zijn. Meer weten, werk zien of wil je graag met ons in gesprek? We ontmoeten je graag!
Liefs, Casamore

Sanne

Ik geloof in een interieur dat persoonlijkheid uitstraalt en daarmee jullie eigen verhaal vertelt, daar wil ik voor gaan!

Myrthe

Ik word er enthousiast van mensen te helpen hun thuis te laten vieren en dit een plek te laten zijn waar herinneringen ontstaan.