Nieuwtje! | Meet Myrthe

Door Casamore

Geplaatst in | Tags : , , , , , , , , , , , ,

Jaa we hebben een nieuwtje te delen!
Ons team is uitgebreid met nieuw talent: Meet Myrthe.

Myrthe is al van jongs af aan creatief. Als klein meisje was ze al veel bezig met kleuren, combineren en … om zo tot de mooiste totaalcreaties te komen, die daarna aan de muur pronkten of met liefde uitgedeeld werden.
Myrthe is creatief, speels, en verrijkt ons team met innovatieve ideeën. Daarnaast is ze goed met vormgeving en technische programma’s. Grote kans dus dat jouw interieurontwerp en plattegrond straks door Myrthe worden gemaakt.

Na deze positieve woorden; waarom laten we haar niet even zelf aan het woord?!

Myrthe, wat spreekt je zo aan aan Casamore?

Ik ken Casamore al vanaf het begin en ook betrokken geweest bij enkele projecten waarbij ik kon assisteren. De projecten die Casamore aanpakt en de klanten die geholpen worden door Casamore spreken mij erg aan. Ik vind het fijn om nauw samen te werken met een klant en om te ontdekken wie deze persoon is en op welke wijze wij die persoon het beste kunnen helpen. Ik word er enthousiast van om te zoeken naar een passend advies voor onder andere styling, kleuren, meubelopstellingen, aankoop van meubelen, accessoires ter decoratie, verkoopstyling en fotopresentaties.

Wat ga jij voor klanten betekenen?

Ik heb een opleiding Communicatie afgerond, dus op dat gebied zal ik een aantal werkzaamheden oppakken. Ook zal ik samen met Sanne verantwoordelijk zijn voor het klantencontact, het opstellen en uitwerken van de adviezen en de styling.

Zoals je zult begrijpen zijn we dus erg blij met en trots op deze vrolijke en enthousiaste aanvulling bij Casamore!
Myrthe heeft veel zin om aan de slag te gaan. Enthousiast geworden en wil je ook graag nader kennismaken met ons? Laat het ons weten en we komen graag langs voor een kennismakingsgesprek.

love to meet you  |  tot snel  |   xx.

Deel dit bericht